Princeze osvojile prvenstvo Zagreba pobjedom nad Piraticama

foto: SK Princ

Odigrana je finalna utakmica Zagrebačkog prvenstva u softballu u kojem su djevojke iz SK Princ svladale Lady Pirates iz Novog Zagreba s 18-11. 

Utakmica je od početka bila vrlo napeta i obje ekipe su pokazale da su spremne boriti se za titulu. Na početku utakmice povele su djevojke iz Princa, no Lady Pirates se nisu dale i ubrzo su izjednačile rezultat. Uskoro su se Piratice odvojile s dobrim udarcima te okrenule rezultat u svoju korist i Princ je bio u zaostatku 5 bodova.

No, djevojke iz Princa nisu posustale, zadržale su koncentraciju i nastavile s dobrom igrom. Uskoro se to i isplatilo jer su uspjele stići rezultat i ponovno stići prednost. Obrana Piratica je tada malo popustila i Princ je to iskoristio, te odličnim napadom s puno dobrih udaraca priveo tekmu kraju.

Bilo je odličnih udaraca i s jedne i druge strane, no u konačnici su cure iz Princa pokazale da su zaslužile biti prvakinje Zagrebačkog prvenstva. Nakon utakmice održana je dodjela pehara i individualnih nagrada. Dvije individualne nagrade su podijeljene djevojkama iz Princa.

Michaela Haramina je dobila nagradu za najvrjednijeg igrača (MVP), a Ema Vrančić za najboljeg pitchera. Nagradu za najboljeg udarača je dobila Iva Mužinić iz Lady Piratesa. U ponedjeljak 9. listopada se igra treća finalna utakmica Hrvatskog prvenstva, dođite na Jarun podržati djevojke!

 


Komentari