PODRŠKE NAVIJAČA SA SVIH STRANA: ‘Drži se Zlaja, junaci idemo po broncu zlatnog sjaja’

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Unatoč silnoj borbenosti i želji naši rukometaši nisu dočekali utakmicu protiv Francuza.

Tako je to u sportu, nekada daš zadnji atom snage, ali jednostavno ne ide. Jedna od najtežih i zasigurno najuzbudljivijih utakmica prvenstva ostavila je našim rukometašima i navijačima gorak okus u ustima. Unatoč tome, dali su srčanu podršku našim dečkima.

Obranjeni sedmerac, produžeci i na kraju norveško slavlje (28-25).

“Teško nam je. I nama i izborniku”, rekao je Jakov Gojun nakon utakmice u Parizu. Ovo je šesti poraz zaredom u polufinalima za hrvatske rukometaše. Knedla u grlu našeg kapetana Duvnjaka i pognuta glava Zlatka Horvata nije obeshrabrila vjerne navijače.

Lako je biti general nakon pobjede

Komentari navijača uvelike su na strani naših rukometaša, gledali su utakmicu s ogromnim adrenalinom i unatoč rezultatu zaključili – dečki glavu gore, borili ste se junački.

“Ne znam čemu tuga svako prvenstvo ovi momci vam donesu medalju. Ja kao Bosanka i Hercegovka srcem budem uz njih i uvijek budem sretna jer vidim da oni ginu za svoju domovinu. I vi tako budite ponosni jer oni su najbolje sto imate i oni su dali sve od sebe za vas . Nije moglo bolje ali glavu gore biće još ponosa i slave ako im date snagu i vjeru kao do sad”, komentirala je Belma iz susjedne Bosne i Hercegovine.

“Momci moji,vi ste naš ponos! Vi ste nam dali toliko radosti. Ne zamjeram vam apsolutno ništa! I dalje sam uz vas! Hvalaaa! Veliko hvala na svemu”, napisala je Magdalena.

 

Nizali su se i dalje redom komentari podrške za naše hrabre dečke.

“Kauboji,nije bitna zlatna medalja… Bitno je da imate zlatno srce! Borili ste se! I dalje ste naš ponos!! Sretno!! Idemo po broncu zlatnoga sjaja.”

“Najlakše je biti general nakon pobjede, dečki glavu gore. Mlada momčad koja sigurno ima blistavu budućnost. Zlaja je herojski to odradio i imao je ogromu odgovornost, one je naš PONOS. Glavu gore naši junaci.”

Bilo je tu i onih koji su imali zamjerki i kritika, no mi ćemo samo reći: IZNAD SVIH – HRVATSKA! Kauboji, idemo po broncu zlatnog sjaja! :)


Komentari