PK Medveščak organizira humanitarno božićno natjecanje za SOS Dječje selo

PK Medveščak i ove godine organizira pokazno božićno plivačko natjecanje Mali Medo, koje će se održati 12. prosinca 2017. godine, s početkom u 17:00 sati, na Zimskom plivalištu Mladost, Trg Krešimira Ćosića 10.

Natjecanje je to Plivačke škole Medveščak pa će najmlađi plivači – Koale, Mrki, Pande, Grizli i Polarni imati priliku pokazati svoja stečena plivačka znanja, a za sudjelovanje će biti i nagrađeni diplomama te prigodnim poklonima.

U sklopu natjecanja, sve će plivačice i plivači, kao i njihovi roditelji te posjetitelji imati priliku u ovo predblagdansko vrijeme pokazati svoje veliko srce i sudjelovati u humanitarnoj akciji, koju je PK Medveščak, uz podršku roditelja naših plivača, odlučio organizirati za pomoć SOS Dječjem selu.

Na bazenu će tako od 17:00 do 20:00 sati biti postavljen štand SOS Dječjeg sela Hrvatska na kojem će svi zainteresirani posjetitelji moći pomoći u radu SOS-Dječjeg sela, koje već 25 godina skrbi za djecu i mlade bez odgovarajuće roditeljske skrbi, osiguravajući im brižan dom i odrastanje u obiteljskom okruženju.

2017_MALI MEDO-Božićno


 

Komentari