OTKRILI SMO VAŽAN FAKTOR MIOČIĆEVE POBJEDE: Arlovski ima problem koji je Stipe znao iskoristiti (VIDEO)

Njegov pravovremeno odmjeren udarac desnicom odsjeo je ravno na dio glave koji je najmanje zaštićen lubanjom i ekspresno oborio Bjelorusa na parter, no, prošlost otkriva još nešto.

Stipe Miočić pokazao je kako je spreman za naslov prvaka u teškoj kategoriji, a njegov fantastični niz od pet pobjeda u šest borbi govori više od djela. Nedavno je zaradio i titulu za najbolje premlaćivanje u 2015. godini, ono protiv Marka Hunta, kada mu je promijenio opis,  a svijet je oduševio brutalnim nokautom na prošlom UFC-ovom eventu. U prvoj rundi, za manje od minute uspavao je Andreija Arlovskog i gotovo divljački urlao na šefa UFC-a Danu Whitea da mu da više priliku za naslov.

Usporena snimka Miočićeva desnog krošea kojim je srušio Arlovskog pokazuje nam koliko je precizan i kvalitetan udarač amerikanac hrvatskih korijena zapravo. Njegov pravovremeno odmjeren udarac desnicom odsjeo je ravno na dio glave koji je najmanje zaštićen lubanjom i ekspresno oborio Bjelorusa na parter.

https://www.youtube.com/watch?v=tyOFrwMjGV4


No, malo smo zavirili u ropotarnicu povijesti i prisjetili se kako je Arlovski jedanput pao još gore nego proteklog vikenda. Rušio ga je Fedor još 2009. godine, a Arlovski od tog udarca vjerojatno još dan danas ima noćne more. Udarac Fedora odsjeo je na, kako se čini, staklenoj bradi ili bolje rečeno staklenoj glavi Arlovskog te ga u sekundi posložio na pod. Ovaj brutalan udarac Emelianenka ne umanjuje važnost i posebnost Stipina nokauta, već je samo demonstracija kako Arlovski baš i ne podnosi udarce u glavu. No, Miočić je to vjerojatno dobro znao jer Arlovski nije baš pasivan borac i stalno forsira napad, pa je tako iskoristio prvi propust Bjelorusa i posao zgotovio profesionalno.

Naravno, ne želimo reći kako je Arlovski loš borac niti da bi pao baš na svaki udarac u glavu, ali naiđe li na dobrog udarača njegova glava očito ne može podnijeti baš previše.

https://www.youtube.com/watch?v=8HmBHJVXX_I

>>> GOTOV ZA MANJE OD MINUTE: Pogledajte kako je Miočić samljeo Arlovskog! (VIDEO)

Komentari

loading...