OSVANULA NA STRANICI BANDIĆEVE STRANKE: Sramotan službeni e-mail zastupnice Sandre Perković (FOTO)

Picmonkey

Čini se kako Sandra svoj posao saborske zastupnice ne shvaća jednako odgovorno kao i onaj profesionalne sportašice.

Saborska zastupnica i profesionalna atletičarka, Sandra Perković, prije nekoliko dana vratila se iz Šangaja s drugog mitinga Dijamantne lige s medaljom i rekordima u džepu. Zbog toga je naišla na svojevrsno obožavanje sportaša, a s druge pak strane naišla je i na kritike jer premalo vremena posvećuje svojem drugom, vrlo odgovornom, poslu saborske zastupnice. Naime, Perković je odabrana s Bandićeve liste, ali u Saboru se pojavila samo nekoliko puta što joj mnogi zamjeraju.

No, čini se kako Sandra svoj posao saborske zastupnice ne shvaća jednako odgovorno kao i onaj profesionalne sportašice. To ponajprije dokazuje svojim nedolascima u Sabor, a činjenicu da joj posao zastupnice vjerojatno nije ni top deset primarnih djelatnosti, dokazuje i njezina službena e-mail adresa. U slučaju da želite kontaktirati Sandru Perković preko e-pošte morat ćete upisati [email protected].

Screenshot
Screenshot

Nekima se ovo možda može učiniti simpatičnim, ponajviše srednjoškolcima i osnovnoškolcima koji kreiraju slične e-mail adrese kako bi komunicirali s vršnjacima i “logirali” se na kojekakve stranice, ali s druge strane ovo se može smatrati i sramotnim jer za otvaranje nove e-amil adrese potrebno je svega par minuta posla, a to pak pokazuje kako baš i nema previše poštovanja prema poslu koji bi trebala obavljati kada ne ruši rekorde i osvaja medalje.


Komentari