OBJAVLJEN SLUŽBENI POPIS ZA EUROPSKO U RUKOMETU: Babić spremio jedno veliko iznenađenje! (FOTO)

Facebook

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije, Željko Babić, objavio je službeni popis igrača koje vodi na Europsko prvenstvo u Poljsku.

Rukometno Europsko prvenstvo nam je pred vratima, a sada su napokon poznati i svi reprezentativci koji će braniti boje Hrvatske. Babić će na prvenstvo voditi 17 igrača, a posljednje veliko iznenađenje je izostanak golmana Filipa Ivića i vanjskog igrača Šime Ivića. 

Filip je otpao zbog ozlijede koju vuče već neko vrijeme, a umjesto njega uskočio je Ivan Stevanović, također igrač PPD-a Zagreb. Što se tiče Šime Ivića koji je uskočio na mjesto desnog vanjskog nakon što su Pavlović i Vuglač otpali, ali Babić je ipak odlučio ostaviti ga na suhom.

Kao što smo imali prilike vidjeti prije nekoliko dana u utakmici sa Slovenijom, Hrvatska će imati velikih problema i muka ne Europskom jer ovo više nije onako konkurentna momčad kao što smo je navikli gledati svih ovih godina. Predstavljaju nas neka nova imena na koja se tek trebamo naviknuti, ali ovo je mlada momčadi i smjena generacija se morala dogoditi kad tad. No, ne zaboravimo kako nam udarnu momčad i dalje čine vrhunski europski igrači kao što su Duvnjak, Kopljar, Horvat i Čupić, a na golu je uvijek opasni Alilović, a valja uzeti u obzir kako su zamijene uglavnom željne dokazivanja, a boljeg natjecanja za dokazivanje od EP-a nema. Sad nam predstoji nadati se kako je onaj poraz od 15 razlike protiv Slovenaca bio samo loš dan i umor igrača.

Hrvatska svoju prvu utakmicu igra u petak 15. siječnja protiv Bjelorusije, a skupinu još dijele sa Norvežanima i Islanđanima.

https://twitter.com/HRStwitt/status/686877316862087168/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

Komentari