NAJČUDNIJE NATJECANJE IKADA? Možnik se okušao u malo drugačijim disciplinama i još dobro prošao

Facebook

U ponedjeljak predvečer u teretani Basic Gym One na Zagrebačkom Velesajmu nekolicina fitness entuzijasta izazvala je Marija Možnika na malo drukčiji izazov nego onaj s kakvim se svakodnevno na treninzima susreće.

Gimnastičar, osobni trener, teretana, pedesetak utreniranih dečki i djevojaka, violina i vesela glazba – dovoljno za jedan sasvim običan ponedjeljak, čije je jedino pitanje: „Možeš pobijediti Možnika?“

U ponedjeljak predvečer u teretani Basic Gym One na Zagrebačkom Velesajmu nekolicina fitness entuzijasta izazvala je Marija Možnika na malo drukčiji izazov nego onaj s kakvim se svakodnevno na treninzima susreće. A da bi sve bilo po sportskim pravilima, za zanimljive i izazovne vježbe pobrinuo se osobni trener i domaćin Marino Bašić. Prva kvalifikacijska vježba probrala je 20 najboljih, koji su dobili priliku ući u daljnje natjecanje.

Desetak vježbi, među kojima stoj na rukama, izdržaj u čučnju, puzanje te izdržaj na šipci, donijele su bodove najizdržljivijima, a pet najboljih u konačnici se moralo suočiti s posebnim izazovom, za koji fizička snaga i nije bila od presudne važnosti. Tako je o finalnim pobjednicima u specijalnom izazovu protiv Marija Možnika odlučila brzina vezanja kravate, spretnost u igranju tenisa te sviranju violine, a s nagradama su kući otišli Petar Bruno Basić, Antonija Pintarić, Goran Brenko, Kristijan Musić i Goranka Galijaš.

Nimalo lagan zadatak za Marija, čiji su izazivači bili dobro utrenirani dečki i djevojke, i to pod palicom jednog od najpopularnijih osobnih trenera Marina Bašića. Vježbama su dominirali i jedni i drugi, a Marijo je pokazao da je na visini zadatka i u nekoliko izazova pokazao da je malo izdržljiviji od ostalih. No, potpunu premoć donijela mu je violina, čiju melodiju nije uspio ponoviti nijedan natjecatelj ili natjecateljica. U svakom slučaju, prilično zabavna večer i za natjecatelje i gledatelje, uz raspoložene domaćine Marina Bašića i Marija Možnika. A do nekog idućeg izazova treba sačekati da se svi oporave od muskulfibera.


Komentari