Na Velesajmu sraz NAJJAČIH INLINE HOKEJAŠA

Dođite podržati naše dečke u zagarantirano dinamičnim utakmicama protiv Srpskih, Slovenskih i Čeških klubova.

Turnir počinje 12. rujna u 9 sati na Zagrebačkom velesajmu i trajat će do kasnih večernjih sati, kada nastupa finale i proglašenje pobjednika. Na prethodna tri Tapir kupa pobijedile su zagrebačke Kune. Ulaz za gledatelje je besplatan, a sponzori turnira pripremili su brojna iznenađenja za navijače.

Na terenu Sportskog centra Kuna bit će održan četvrti Tapir kup u inline hokeju, tj. hokeju na koturaljkama. Riječ je o natjecanju koje se smatra jednim od kvalitetnijih turnira u regiji, a na kojemu će ove godine sudjelovati 15 momčadi iz Češke, Slovenije, Srbije i Hrvatske. Turnir organiziraju KHL Tapiri, zagrebačka inline momčad koja se nakon osvajanja naslova prvaka Druge lige od prošle sezone natječe u elitnom razredu hrvatskog inline hokeja.

TapirKup

„I ove ćemo godine, možda više nego ikad, gledati odličan inline hokej. To nam jamče imena klubova i igrača koji stižu na turnir, od Igora Jačmenjaka i Marka Lovrenčića do stranaca od kojih su mnogi reprezentativci svojih država“, najavio je ukratko natjecanje Danijel Koprivnjak i napomenuo kako je proračun za ovo inline natjecanje 45 tisuća kuna.
„Nažalost, niti nama niti ostalim hrvatskim momčadima nitko od nadležnih sportskih institucija ne pomaže, no ovako visoki budžet zatvorili smo zahvaljujući sponzorima koji su prepoznali i naš trud oko organizacije i kvalitetu inline hokeja koju ćemo gledati u subotu“, kaže Koprivnjak.

Na dolazećem Tapir kupu sudjelovat će Praški Warriorsi, Kapri Dlouhonovice i Slavoj Chochen iz Češke, Spartak iz Subotice, slovenski Scorpionsi, ProSports i Dolenjske toplice te zagrebačke momčadi Kune i Kune 2, Dinamo, Munje i Pitoni, Somine iz Siska i domaćini Tapiri. Nažalost, momčad beogradskog Partizana je u posljednji trenutak otkazala nastup.


Komentari