Na europsku scenu ponovno se vraća HAOK Mladost

Facebook/HAOK Mladost

Konferenciji za medije održana je u prostorijama HAOK Mladosti, povodom početka sportske sezone 2015./2016. Otvorio ju je novi sportski direktor kluba Darko Antunović.

Najprije se raspravljalo o listi igrača koji ove sezone čine okosnicu HAOK Mladosti, a pažnja je skrenuta i na igračice i igrače kluba koji su se našli na reprezentativnom popisu (Peterlin, Zelenika, Božićević, Jurišić). Također je prezentiran i raspored treninga i priprema, kao i raspored utakmica i natjecanja za seniore i seniorke, juniore i juniorke Mladosti. Challenge Cup i MEVZA noviteti su u natjecateljskoj sezoni u kojoj će ekipe Mladosti svoje snage odmjeriti i s inozemnim klubovima. Između ostalog ove godine, osim na igri, čelni su se ljudi složili kako je važno privući i kvalitetne sponzore koji će cijeniti sport ali i pomoći da hrvatska odbojka bude kvalitetno praćena.

Na kraju, prisutni su se osvrnuli i na moguću obnovu Doma odbojke na Savi koji je izgrađen još krajem 80-ih, u sklopu Univerzijade u Zagrebu. Dio posla već je obavljen, no otvorena je opcija danjeg nastavka obnove. Da bi klub normalno funkcionirao potrebna je i podrška Grada, a vodstvo kluba uvjereno je da ta podrška, važna baš kao i ona s tribina, neće izostati.


Komentari