MULAOMEROVIĆ BJESNIO NAKON UTAKMICE: ‘Je*ala vas ovakva publika, vi ovo nazivate navijenjem’?

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Nakon utakmice Mulaomerović se verbalno obračunao s predsjednikom Nadzornog odbora Zadra, Darkom Kasapom.

Cibona je izgubila u drugoj polufinalnoj utakmici doigravanja hrvatskog košarkaškog prvenstva od Zadra sa 73:70 pa će se tako konačni pobjednik tražiti u Zagrebu. Ipak sama utakmica pala je u prvi plan jer je nakon utakmice trener Cibone, Damir Mulaomerović, bjesnio zbog nesportskog ponašanja navijača koji su upućivali pogrdne i rasističke poruke.

Nakon utakmice Mulaomerović se verbalno obračunao s predsjednikom Nadzornog odbora Zadra, Darkom Kasapom. “Je*ala vas ovakva publika, trebao sam pustiti u Rijeci”, grmio je Mula, a potom je pojasnio novinarima što ga je toliko zasmetalo.

“Vi ste novinari. Ako nitko od vas nije čuo “Mula, Turčine, napuši se ku***ne” i “Niger, Niger“, ako vi ovo nazivate navijanjem, onda je to sramotno. I da na kraju ja moram štititi igrače na izlazu, onda je ovo sramota za vas i cijeli grad”, govorio je Mulaomerović, prenosi Zadarski.

Trener Zadra, Ante Nazor, zanimljivo nije uopće komentirao pogrdne riječi upućene Cibosima s tribina već se samo komentirao stanje na treneru.

“Nije bilo lako, imali smo na trenutke briljantnu igru, a onda je došlo do opuštanja. Cibona je to dobro iskoristila, naročito kad je pao naš skok u napadu i nakon nekoliko bezveze izgubljenih lopti. Pokazali smo sportsku drskost i na tragu toga trebamo pripremati treću utakmicu”, kazao je trener Zadra.


Komentari