Mladost na krtičnjaku dočekuje Ljubljanu

foto: B. Rožman

Uzbudljiva utakmica očekuje nas u subotu na popularnom Krtičnjaku. U sklopu 7. kola prvenstva Hrvatske HARK Mladost dočekuje Ljubljanu.

U prvom susretu ove sezone mladostaši su nakon povijesne pobjede na Starom placu u Ljubljani odigrali s kombiniranim sastavom. Proveli su se kao bosi po trnju. Momčad Ljubljane nanijela im je težak poraz 69-8. Mladost bi zato u subotu od 14 sati trebala nastupiti u punom sastavu kako bi se momčad pripremila za odlučne utakmice protiv Sinja i Nade koje slijede u nastavku prvenstva.

Ovog vikenda očekuje nas drugi turnir Kupa Hrvatske za seniorke. U nedjelju 19. studenog također na Starom placu nastupit će djevojke ŽARK Mladosti, RK Nada i ŽRK Zagreb. Na prvom turniru 4. studenog u Zagrebu splitske ragbijašice upisale su sve četiri pobjede i stekle značajnu prednost pred nedjeljne susrete.

Igračice Mladosti imaju dvije pobjede i dva poraza dok cure iz ŽRK Zagreba još nisu upisale pobjedu u ovom natjecanju. Sastavu splitskih djevojaka priključene su i dvije juniorke Nikolina Điko i Laura Banovac jer trener prof. Nikola Denić neće moći računati na usluge Vedrane Alajbeg, Nike Dedić, Maje Gajice i Dubravke Kovač.

Iste nedjelje 19.studenog u Zagrebu će se odigravati završnice Kupa Hrvatske za kadete do 14 godina i juniore do 18 godina.

foto: B. Rožman
foto: B. Rožman

 


Komentari