MIRKO NA VEČERI S JAPANSKIM VELEPOSLANIKOM: ‘Koliko me moji Japanci poštuju, to je čudo’

FACEBOOK

“Koliko me moji Japanci cijene i poštuju je jedno čudo. Ponekad se pitam čime sam zaslužio toliki respekt i takav tretman”, kazao je Filipović.

Nema dvojbe kako je Mirko Filipović, iako već godina djeluje izvan Japana, još uvijek jedan od najpoznatijih ljudi u Zemlji izlazećeg sunca zbog svojih velikih uspjeha u Prideu. Dokaz kako je Mirko jednaka legenda tamo kao što je i u Hrvatskoj i to još dan danas, jest činjenica da ga nije zaboravio ni japanski veleposlanik Keiji Ide.

Naime, on je pozvao odnedavno umirovljenog borca na večeru u čast završetka svojeg veleposlaničkog mandata u Hrvatskoj. Cro Cop se rado odazvao pozivu, a na svojemu Facebook profilu objavio je i fotografiju s veleposlanikom.

“Večeras mi je gospodin Keiji Ide, japanski veleposlanik, ukazao veliku čast pozivajući me na večeru u čast završetka njegovog mandata u Hrvatskoj kao svog počasnog gosta. Koliko me moji Japanci cijene i poštuju je jedno čudo. Ponekad se pitam čime sam zaslužio toliki respekt i takav tretman. Hvala vam gospodine Ide i sretan vam put u vašu domovinu”, napisao je Cro Cop na Facebook profilu uz fotografiju s veleposlanikom Ideom.


Komentari