MIOČIĆU PAZI SE! Arlovski frontalnim udarcem lansirao Dodsona preko pola kaveza (VIDEO)

Screenshot

Doduše John Dodson ima 56 kila i borac je muha kategorije, ali ovaj udarac izgleda doista impresivno.

Srećom po američkog UFC borca muha kategorije, Johna Dodsona ovo je bila samo sparing borba, ali udarac Andreia Arlovskog, skorašnjeg protivnika Stipe Miočića u UFC-u 195, izgleda i više nego impresivno. Bjelorus je na omalenom Dodsonu odlučio isprobati svoj “Ovo je Sparta” udarac i slučajno ga lansirao preko pola kaveza. Iako je američki borac težak svega 56 kila, moramo priznati kako Arlovski još uvijek ima razornu moć u nogama.

Podsjetimo, borba između Miočića (33) i Arlovskog (36) na UFC-ovoj priredbi koja 2. siječnja 2016. godine, od posebne je važnosti jer bi nakon nje pobjednik bio prvi izazivač za titulu prvaka teške kategorije. Kako je Stipe ove godine imao samo jednu borbu, onu u kojoj je unakazio Marka Hunta, vjerojatno je imao i odlične, temeljite pripreme jer već dugo vremena priča kako želi i zaslužuje priliku za naslov.

No, nasuprot njega za nekoliko dana stajat će bivši prvak i prekaljeni borac, Bjelorus, Andrei Arlovski koji je u protekle četiri borbe rušio najveće borce teške kategorije, Franka Mira, “Big Foota” Silvu, Travisa Brownea i Schauba. Arlovski na svojoj strani definitivno ima iskustvo (25-10-0), no Miočić (13-2-0) je već u nekoliko navrata dokazao kako mu je mjesto u vrhu UFC-a i kako je jedan od ponajboljih udarača u teškoj kategoriji.

https://www.youtube.com/watch?v=tSHK1hejEKI

>>> IZAŠAO NAJAVNI VIDEO ZA UFC 195: Miočić izgleda opasnije nego ikad! (VIDEO)


Komentari