MEDVJEDI U ROĐENDANSKOJ UTAKMICI igraju protiv Dinama, a dečki otkrivaju taktiku za pobjedu

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

“Obožavamo igrati u našoj dvorani, pred našim navijačima i uvijek njihovu energiju želimo pretočiti na led i našu igru. Definitivno doma ove sezone igramo puno uspješnije nego vani”, kazao je Katic.

Svega peta utakmica KHL-a zakazanih za Ledenu dvoranu preostalo je u kalendaru regularne sezone, a Medveščak se nalazi u velikoj borbi za ulazak u doigravanje. Dvije posljednje utakmice na domaćem ledu ove godine igrat će se s dva direktna konkurenta, a sve započinje večeras u 18:30 sati kada će na led Doma sportova po drugi puta ove sezone isklizati Dinamo iz Rige.

“Ovo je jako važna utakmica za nas, jako je tijesno u borbi za ulazak u doigravanje i svi bodovi su nam jako važni. Pogotovo ovi doma jer imamo još samo pet utakmica u Ledenoj. Nadam se da će nas svi doći bodriti i da će biti puna dvorana“, rekao je Tom Zanoški u najavi utakmice, a s njim se složio i branič Medvjeda, Mark Katic: “Obožavamo igrati u našoj dvorani, pred našim navijačima i uvijek njihovu energiju želimo pretočiti na led i našu igru. Definitivno doma ove sezone igramo puno uspješnije nego vani, i time su ove utakmice još važnije. Moramo osvojiti bodove. Sve započinje s Rigom i nadamo se pobjedom nakon koje ćemo u tom tonu nastaviti i ostati u direktnoj borbi za doigravanje.”

Medveščak se ove sezone već dvaput susreo s momčadi Dinama iz Rige i oba puta slavio pobjedom od 2:1. U Ledenoj su Medvjedi osvojili bodove u posljednjih šest susreta, a da će se sutra voditi prava borba na ledu nitko ne sumnja. “Riga je brza i imaju vještine u svojim redovima. Jednostavno naša igra mora biti brža i maksimalno im otežati protok paka, ne dati im vremena niti prostora za razmišljanje. Moramo igru okrenuti u našu korist i koncentrirati se na naše najjače strane. Moramo igrati na tijelo, pogotovo doma pred našim navijačima i ostvariti pobjedu“, razmišljanja je Alexandre Bolduc, napadač Medveščaka.

Utakmica koja će osim velike borbe za doigravanje biti i završno slavlje povodom 54. rođendana KHL Medveščaka započinje u 18:30 sati u Domu sportova. Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mjestima Ticketshopa, putem internet kupovine na www.ticketshop.hr te na blagajni Doma sportova koja se  otvara u 17:00 sati.

Medvjedi u 2015. igraju još samo jednu domaću utakmicu, na Badnjak, 24.12., u 15 sati kada u Ledenu dolazi Dinamo iz Minska. Na utakmici će navijači proslaviti prvi pogodak Medveščaka bacanjem plišanih igračaka na led, poznatom kao TEDDY BEAR TOSS, a sve igračke bit će donirane Malom domu, dnevnoj ustanovi za rehabilitaciju djece i mladeži.


Komentari