MEDVJEDI OPET POSRNULI: Imali bodove u rukama i na kraju ih ipak prepustili protivnicima

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Led je u Jaroslavlju bio koban za Medvjede koji su završnici propustili uzeti bodove.

Pauza je trajala gotovo dva tjedna za hokejaše Medveščaka, a na led su, protiv Lokomotiva, izašli desetkovani zbog odlaska igrača. Led je u Jaroslavlju bio koban za Medvjede koji su završnici propustili uzeti bodove, a završilo je 4-2 (2-1, 0-0, 2-1).

Medvjedi su vodili 1-0, te imali 1-1 i 2-2, no ipak nisu izdržali. U zadnje dvije minute primili su dva gola i prosuli sve bodove.

Pogotke za domaćina zabili su Jiří Novotný (15:50), Stanislav Čistov (18:37), Denis Mosaljov (58:10) i Jegor Averin (59:43), dok su golove za Medvjede zabili Alexandre Bolduc (7:42) i Mike Glumac (46:30).

Ovo je bilo zadnje od četiri gostovanja u niz koje je Medveščak odradio, šanse za doigravanje više nemaju, a ostali su i bez nekoliko igrača, otišli su Mantyla, Genoway, Mertl, Jurčina i Taylor, stoga, ova utakmica nije imala neku preveliku važnost.

Odigralo se pretposljednje kolo regularnog dijela sezone, a Medveščak se nalazi na desetom mjestu Zapadne konferencije. U svom posljednjem susretu ove sezone Medvjedi će u četvrtak gostovati u Sočiju.

Komentari