Medvjedi nižu poraze, Avangard ranim POGOTCIMA RIJEŠIO UTAKMICU (VIDEO)

Facebook/MedvescakOfficialPage/FOTO:Igor Šoban

Rusi su slavili rezultatom 6:3 (2:0, 2:1, 2:2), a Medvjedi su sada pali na osmo mjesto Zapadne KHL.

Medveščak je upisao već četvrti poraz u nizu, a ovoga puta u KHL-u koban je bio Avangard iz Omska. Rusi su slavili rezultatom 6:3 (2:0, 2:1, 2:2), a  Medvjedi su sada pali na osmo mjesto Zapadne KHL.

Omsk je jednostavno bio konkretnija i bolja momčad, što su i pokazali pogotcima na otvaranju svake trećine. U prvoj trećini je već nakon minute zabio Pjanov, a potom 15 minuta kasnije i Černikov. Drugu trećinu je u gotovo isto vrijeme kao i u prvoj pao gol za 3:0. Medvjedi se onda na kratko bude pa Brule uspjeva smanjiti, no, Pjanov povisuje u 38′. U posljednjoj trećini već nakon 37 sekundi pada gol za 5:1, precizan je bio Zubov. Medvjedi su potom malo pritisnuli, ali uspjeli su zabiti samo dva pogotka, a pak su spretno ugurali Brule i Mertl. No, slijedi konačna završnica Avangarda u kojoj se Černikov potrudio da njegova momčad ima prednost od tri razlike i za 6:3 zabija u 50. minuti.

Medveščaku je nakon turneje po Rusiji ostalo još jedno gostovanje, ono u Astani. Utakmica sa kazahstanskim Snježnim leopardima, koji su deveta momčad Istočne KHL, na rasporedu je u subotu 5. prosinca s početkom u 12 i 30 prema našemu vremenu.

Sažetak utakmice možete pogledati ovdje.

Komentari