MEDVEŠČAK VAS ZOVE NA NEZABORAVNO DRUŽENJE: Zaigrajte turnir u NHL videoigrama s Medvjedima!

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Požurite s prijavama i osigurajte svoje mjesto u ovom jedinstvenom i nezaboravnom natjecanju jer najbržih 32 stječe pravo sudjelovanja.

Na valu popularnosti hokeja i zagrebačkih Medvjeda te u sklopu brojnih sadržaja koje nudi, Medioteka na Odjelu za djecu i mladež Gradske knjižnice Knjižnica grada Zagreba, Trg Ante Starčevića 4, i KHL Medveščak Zagreb odlučili su mlađem naraštaju navijača omogućiti dosad nešto potpuno novo – igranje NHL videoigara zajedno s igračima Medveščaka.

Kriteriji su vrlo jednostavni. Prijaviti se mogu djeca od 9 do 14 godina. Za sudjelovanje na kvalifikacijskom turniru, koji će se održati u subotu 6. veljače 2016., potrebno je do 1. veljače 2016. poslati e-mail na [email protected], u njemu navesti ime i prezime natjecatelja/ice, godinu rođenja i kontaktni broj telefona te naglasiti kako se radi o prijavi na turnir u igranju NHL videoigara. Ukupan broj sudionika ograničen je na 32, a samo četvero najuspješnijih dobit će priliku 13. veljače 2016. igrati s hokejašima Medveščaka, stoji na stranicama kluba.

Kako bismo svu djecu koja sudjeluju u natjecanju podsjetili da, uz informatičko opismenjavanje i učenje kroz igru, ne smiju zapostaviti ni fizičku aktivnost, svaki sudionik/ica morat će uoči početka igranja napraviti 15 čučnjeva.

U periodu od 25. siječnja do 13. veljače u Medioteci će se uz prigodnu izložbu odvijati „Dani hokeja“ kako bi se djeca bolje upoznala s opremom i pravilima igre te trenirala za samo natjecanje.

Zato požurite s prijavama i osigurajte svoje mjesto u ovom jedinstvenom i nezaboravnom natjecanju jer najbržih 32 stječe pravo sudjelovanja.

Iz kluba napominju kako svaki roditelj/skrbnik te kandidat za sudjelovanje na turniru, prijavom na turnir pristaju na snimanje i fotografiranje u prostorijama knjižnice te dopuštaju korištenje snimki i fotografija u svrhu komuniciranja turnira.


Komentari