MEDVEŠČAK VAS POZIVA NA HUMANITARNU AUCKIJU: Evo za što se sve možete nadmetati

medveščak.hr

Nova prilika da postanete vlasnikom ružičastog dresa ili ružičastog paka i pomognete oboljelima od raka dojke.

Nevjerojatno i posve neočekivano, četiri ružičasta dresa s imenima Gysbers, Perkovich, Taylor i Zanoški i jedan ružičasti pak s potpisom Simona Gybersa iz velike humanitarne akcije Medveščaka i Podravke, ostala su bez vlasnika. Naime, najveći ponuditelji dresova i paka iz prvog aukcijskog kruga nisu preuzeli svoje predmete i tako novim ponuditeljima dali novu nevjerojatnu priliku da ponesu originalni klupski suvenir.

Ovoga četvrtka, 10. prosinca od 19:00 do 20:00 sati KHL Medvščak će ponovno održati aukciju preko portala aukcije.hr, a sav prihod donirat će Udruzi „Sve za Nju“. Početna cijena ružičastog dresa je 400,00 kn, a potpisanog ružičastog paka je 100,00 kuna, stoji na službenim stranicama kluba.

Ljupki i elegantni ružičasti dresovi Simona Gysbersa, Nathana Perkovicha, Dannyja Taylora i Toma Zanoškog, zajedno s ružičastim pakom kojeg je potpisao Simon Gysbers daju vam priliku da dohvatite djelić povijesti i pokažete veliko srce s ciljem da oboljeli od raka dojke dobiju što više potrebnih sredstava.


Komentari