MEDVEŠČAK VAM JE POVODOM ROĐENDANA pripremio veliko iznenađenje! (FOTO)

medvescak.com

U izlogu Galerije Mala od danas u podne do 21. prosinca navečer možete pogledati dresove KHL Medveščaka kroz povijest.

Ugodnim druženjem vodstva KHL Medveščaka, navijača i legendi kluba danas u podne otvorena je izložba dresova kluba kroz povijest u izlogu Galerije Mala u samom srcu Zagreba, u prolazu Harmica. Povodom ovom događanju koji djelić povijesti ovog pravog zagebačkog kluba daje na uvid kako navijačima, tako i svim građanima, bio je 54. rođendan koji Medveščak slavi od 17.12. pa sve do utakmice s Dinamom iz Rige u utorak, 22. prosinca.

“Obilježavamo 54. rođendan kluba i željeli smo ga proslaviti s našim navijačima, podijeliti s njima, ali i ostalim građanima dio bogate povijesti. Prvenstveno je ideja bila druženje jer Medveščak počinje od ljudi. Izložili smo dresove koji su bili značajniji, koji su na neki način obilježili noviju povijest. Ponosni smo na to da klub ima svoju tradiciju i da nastavlja prenositi hokejašku tradiciju u Zagrebu već 54 godine”, rekao je predsjednik Medveščaka Damir Gojanović prilikom otvorenja izložbe koja se može pogledati u Galeriji Mala sve do 21. prosinca.

medvescak.com
medvescak.com

Među legendama kluba, prisutan je bio i Žarko Trumbetaš, član Medveščak Gortana, poznatog po zlatnom dobu hokeja:”Ovakve prigode, druženja su uvijek lijepa, bez obzira što se većina nas vidi i na utakmicama. Uvijek je lijepo sastati se u slavljeničkom raspoloženju i prisjetiti starih vremena. Lijepo je promovirati klub da ljudi vide i shvate da još uvijek egzistira, i to uspješno, jedan pravi zagrebački klub.”

Slavljenički tjedan okrunit će utakmica s Dinamom iz Rige u Ledenoj dvorani u utorak: “Ove godine imamo momčad protiv koje nikome nije svejedno, a pogotovo kada dolaze u Zagreb. Pozivam sve da dođu na utakmice 22. i 24. prosinca i gledaju veliku borbu za playoff protiv direktnih konkurenata u kojima će se puno toga odlučivati”, pozvao je Predsjednik sve navijače.


Komentari