KAUBOJI IDU NA MAĐARE, IZBORNIK KAŽE: ‘Ekstra momčad, pokretljivi u obrani, odličan vratar, jaka vanjska linija’

Facebook

Babićeva ekipa mukom je pobjedila Saudijsku Arabiju.

Pomlađeni Kauboji, po tvrdnjama Džombe i Šprema imali su brojne propuste i greške u prvom poluvremenu, no uspjeli su doći do prve pobjede (28:23). Večeras ih čekaju Mađari, a evo što za njih kaže izbornik Babić.

“Ekstra momčad, pokretljivi u obrani, odličan vratar, jaka vanjska linija. Po meni sastav koji može osvojiti medalju na SP-u. Oni su dobri, mi smo dobri, različiti smo potpuno i bit će jako zanimljivo to vidjeti što će pobijediti – njihova snaga ili naša brzina”, kazao je izbornik medijima.

Smatra kako su Mađari pravi ispit i pokazatelj stanja.

“Bit će prava utakmica, neće odlučiti ništa specijalno, ali ćemo vidjeti prvi puta kakva je forma i sve ostalo. Mislim da su Mađari trenutačno jači nego Njemačka”, ustvrdio je

Na komentar novinara Sportskih novosti kako nas nisu dugo dobili kratko je prokomentirao:

“Nisu, ali te vrste usporedbe su za one koji ne razumiju. Imali su na prošlom Euru i najboljeg trenera pa nisu uspjeli, ali treba znati da ni ta momčad tada nije bila ista. To je bitno. Tada su ulazili neki koji su sada glavni. I zato usporedbe nisu uputne”, zaključuje Babić.

Kako će situacija na parketu izgledati provjerite u 20:45 kada nas očekuje derbi s Mađarskom koja je u prvoj utakmici izgubila od favorita skupine Njemačke.

Nedjelja, 15. siječnja

Čile – Njemačka (17.45)
Saudijska Arabija – Bjelorusija (20.45)
Ponedjeljak, 16. siječnja
Mađarska – Čile (17.45)
HRVATSKA – Bjelorusija (20.45)

 


Komentari