KAKAV DRAMATIČAN PREOKRET: Miočiću su se preko noći srušili svi snovi…

Nove loše vijesti za Stipu Miočića.

Nisu prošla niti dva dana kako je Stipe Miočić saznao da će za dva tjedna dobiti priliku oduzeti naslov prvaka teške katergorije u UFC-u, aktualnom prvaku Fabriciju Werdumu, a stigle su loše vijesti. Kako je Cain Velasquez morao odustati od revanša s Werdumom, zbog ozlijede leđa, Brazilac je napravio isto Stipi Miočiću.

On se naime požalio na ozljedu stopala valjda čim je saznao da će se boriti s Miočićem i poručio mu da neće tako skoro dobiti priliku za oduzimanje titule. Iako je Stipe bio spreman pregristi činjenicu da ima samo dva tjedna da prođe pripreme za Werduma, prvak izgleda nije dijelio slično mišljenje.

UFC-ova teška kategorija jedna je od “najsporijih”, što znači da su posljednje tri godine održane svega dvije borbe za naslov, a čini se kako nećemo tako skoro gledati novu. Bilo kako bilo, Stipu su dobro nasamarili i ovoga puta. Nakon što je godinama čekao da se uopće približi vrhu teške kategorije, sada kada mu se prilika širom otvorila, zatvorio ju je Werdum i nesretni Miočić opet mora čekati.

>>> VELIKI PREOKRET: Stipe Miočić za dva tjedna ima borbu za naslov prvaka! (FOTO)


Komentari