IZGUBILI OD SPLITA USRED ZAGREBA: Futsal Dinamo pokleknuo pred praznim tribinama

Split je i u zagrebačkom ogledu bio uspješniji, a već u prvome dijelu vodili su s 2:0 pogotcima Perišića i Bajrušovića.

Futsal Dinamo izgubio je od splitskog Tommyja u drugoj polufinalnoj utakmici doigravanja s rezultatom 2:1 i time osigurali rivalima mjesto u finalu hrvatskog malonogometnog prvenstva.

Split je u prvome susretu slavio sa 7:6 nakon produžetka, a drugi susret, onaj u Zagrebu odigran u nedjelju 22. svibnja, igrao se pred praznim tribinama zbog kazne koju je Dinamo zaradio nakon nereda na utakmici s Nacionalom. Split je i u zagrebačkom ogledu bio uspješniji, a već u prvome dijelu vodili su s 2:0 pogotcima Perišića i Bajrušovića, a Plavi su tek u nastavku preko Perkovića malo razblažili poraz.

Ipak valja istaknuti kako je Dinamo zaradio čak četiri crvena kartona. Tako su već u 16. minuti ostali bez Davora Kanjuha koji je isključen zbog nenamjernog udaranja protivničkog vratara, a onda je uslijedio kaos u kojem su isključeni Franja, Fabijanić i Višnić.

Spomenimo i kako Zagreb još uvijek nema predstavnika u finalu jer je Vrgorac uspio pomrsiti račune Nacionalu u drugoj utakmici. Naime, pobjeda od 5:4 nad vodećim klubom prvenstva osigurala im je majstoricu u Zagrebu.


Komentari