IZGLEDAJU MOĆNO: Vaterpolisti na pripremama djeluju jače nego ikad

Wikipedia

S domaćinima su odigrali dvije prijateljske utakmice; u prvom dvoboju, odigranom u Huntington Beachu, Hrvatska je pobijedila rezultatom 13:10, dok su u drugoj utakmici bili još uvjerljiviji i pobijedili rezultatom 14:9.

Hrvatska vaterpolska reprezentacija završava pripreme u Sjedinjenim Američkim Državama. S domaćinima su odigrali dvije prijateljske utakmice; u prvom dvoboju, odigranom u Huntington Beachu, Hrvatska je pobijedila rezultatom 13:10, dok su u drugoj utakmici bili još uvjerljiviji i pobijedili rezultatom 14:9.

Na pripremama u SAD-u su: Josip Pavić, Marko Bijač, Damir Burić, Andro Bušlje, Marko Macan, Luka Lončar, Boris Pavlović, Maro Joković, Antonio Petković, Anđelo Šetka, Sandro Sukno, Petar Muslim, Luka Bukić i Ante Vukičević. Stručni stožer čine Ivica Tucak, Pero Kuterovac, Damir Luketić i Dinko Pivalica.

Reprezentacija se u Hrvatsku vraća u srijedu, 23. prosinca. Nakon nekoliko dana odmora, slijede pripreme u Zagrebu od 27. do 30. prosinca, kada će odraditi i sparing treninge s reprezentacijom Mađarske. Početkom nove godine, od 4. do 6. siječnja, u Dubrovniku će se igrati turnir na kojem će, osim Hrvatske, sudjelovati Brazil, Crna Gora i Njemačka. Hrvatska u Beograd putuje 8. siječnja iz Tivta, a 10. siječnja otvara Europsko prvenstvo u beogradskoj Kombank areni utakmicom protiv domaćina.


Komentari