Ivica Kostelić otkrio što misli o poslu sestre Janice: ‘Nikada ne bih mogao to raditi’

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Od ove sezone stvari više nisu iste za Ivicu Kostelića, koji se više ne natječe u skijanju, već radi kao savjetnik mladih hrvatskih skijaša. 

“Nisam se nikada oprostio, niti ću se oprostiti od skijanja. I dalje sam na skijama i dalje sam na brdu, to je ono što me veseli. Također me veseli da mogu neka svoja iskustva podijeliti sa mlađima. Ponekad je sigurno čudno stajati sa strane, ali dobro je i to i drago mi je da mogu provoditi vrijeme na planini i na snijegu”, kazao je u intervjuu za NOVA TV Kostelić.

Posebno zanimljivu izjavu Ivica je dao u vezi svoje sestre Janice Kostelić, koja je uzela “vrući krumpir” i postala državna tajnica za sport. Janica je već osjetila na svojoj koži kritike i prozivanja nezadovoljnih navijačkih skupina.

“Janica je sad već neko vrijeme na čelu tog državnog ureda za sport. Ja ju jako malo viđam, stalno je na poslu zaposlena. Kompleksan je to posao, ona si je to prilično uzela k srcu i radi to s puno energije. Nikada ne bih mogao raditi taj posao. Mislim da je tu previše nekih interesa i previše stresa za moje pojmove“, zaključio je Ivica.

 

 

 

 


Komentari