Igrač koji je Hrvatsku zamijenio Srbijom: ‘Znam da će u Splitu biti uvreda…’

Photo: Robert Anic/PIXSELL

Hrvatska i Srbija otvorit će rukometni Euro ovog petka u splitskoj Spalladium areni.

Posebna priča uoči sraza dviju reprezentacija je ona Stefana Vujića. Rođeni Riječanin već je nastupao za Hrvatsku, a sada će stajati s druge strane. Naime, Vujić je odlučio igrati za zemlju svojih korijena Srbiju, a baš protiv Hrvatske će debitirati.

”Hrvatska je dobro poznat protivnik, na njoj je pritisak, jer ima imperativ rezultata otkad je dobila domaćinstvo turnira. Tenzije i stres tamo rastu, puno su uložili u svim aspektima u organizaciji… Imaju ogroman pritisak i to može biti naš veliki plus”, kazao je Vujić u najavi prvenstva za Tanjug.

Vujić je upitan što misli, hoće li zbog promjene nacionalnog dresa biti na “piku” hrvatskih navijača.

”Vjerojatno će biti uvreda s tribina, uvijek se nađe netko ”pametan”. Ne zamaram se tim stvarima, siguran sam da nitko neće uletjeti na teren da nas tuče. Čuo sam i da će osiguranje biti veliko, a ako i dođe do nekog incidenta, napravit će sami sebi zlo. Nadam se da će sve proći u najboljem redu”, smatra Vujić.

Vujić je također ponovio kako mu nitko od bivših suigrača nije previše zamjerio promjenu reprezentacije.

”U šali je bilo nekih prozivki, prijateljskih, bez zle krvi. Poželjeli su mi dosta sreće, zdravlja i uspjeha, osim u susretu sa Hrvatskom”, rekao je s osmijehom Riječanin, prenosi Tanjug.


Komentari