HRS SAZVAO SJEDNICU: Babić i Balić odlaze?

Facebook

Upravni odbor HRS-a sastat će se 31. siječnja i odlučiti od sudbini Željka Babića i Ivana Balića.

Iza naših rukometaša je težak poraz. Nakon skoro dobivene utakmice i dramtične završnice Slovenci su potegli i iskoristili “crnu rupetinu” te bez puno muke završili utakmicu u svoju korist (31-30). U nevjerici su gledali igrači, komentatori i javnost. Nema riječi kojima bi se mogao opisati ovaj susret i gubitak prednosti od osam golova.

“Čestitam Vujoviću i Sloveniji na zasluženoj pobjedi. Igrači su dali puno od sebe u ovoj utakmici, igrači su jako umorni i to je dio razloga poraza. Ali moramo reći da smo četvrti na svijetu i to nije mala stvar. Želim čestitati svojim momcima na velikoj borbenosti”, kazao je izbornik Babić i nastavio: “Izgubili smo jer su igrači u prvom dijelu dali više nego što su mogli. Nismo imali ni dan slobodnog nakon teške utakmice protiv Norveške. Došli smo u fazu da igrači ne mogu stajati na nogama. Dali su svoj maksimum i ja im se zahvaljujem.”

Predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Tomislav Grahovac nakon razgovora s članovima Upravnog odbora HRS-a sazvao je Sjednicu UO-a za utorak, 31. siječnja 2017., s početkom u 14 sati, stoji na službenim stranicama HRS-a.

Nakon razgovora sa svim članovima Upravnog odbora, sazvao sam sjednicu Upravnog odbora u utorak, 31. siječnja, s početkom u 14 sati. Jedina točka sjednice Upravnog odbora bit će odlučivanje o povjerenju izborniku Željku Babiću, koordinatoru Ivanu Baliću i stručnom stožeru hrvatske muške seniorske rukometne reprezentacije, rekao je predsjednik Grahovac.

Lani je Željko Babić slavio europsku broncu, no na iduća dva natjecanja ostao je bez medalje. Europsko prvenstvo iduće s egodine igra u Hrvatskoj, no ostaje na ma za vidjeti hoće li  pod istim kormilarom.

Uz Babića se dovodi u pitanje i Ivano Balić. Usko su surađivali i nerijetko intenzivno komunicirali.

 


Komentari