HANŽEK: SANDRA PERKOVIĆ I ASAFA POWELL u lovu na rekorde

Facebook

Ove godine Hanžek uzbudljivi no ikad, ne propustite besplatno gledati Sandru Perković i Asafu Powella u lovu na rekorde.

I ove godine održat će se 65. po redu atletski miting Borislava Hanžekovića, sam miting počinje u utorak u 17 i 30  na stadionu Mladosti. Kao uvertira mitingu održat će se memorijal Ivana Ivančića ispred NSK, točnije kod zagrebačkih fontana, na kojem ćemo imati prilike gledati bacanje kugle u muškoj i, od ove godine premijerno, ženskoj kategoriji. Memorijal možete gledati danas od 19 sati.

Kako je riječ o mitingu svjetske razine govori podatak da na startnim pozicijama imamo 18 osvajača zlatnih medalja. Posebno se ističu naša Sandra Perković u bacanju diska i Andreja Ivančević na 100 metara s preponama. Tu je i već neizostavni obožavatelj Hanžeka, sprinter i bivši svjetski rekorder na 100 metara Asafa Powell, koji  je za zagreb-meeting.com izjavio kako je trenutačno u vrlo dobroj formi i vjeruje u rezultat ispod devet sekundi, iako kaže da mu je konkurencija dosta jaka, ipak želi dokazati koliko je uistinu brz.

Što se tiče financiranja mitinga, Hanžek je u istim proračunskim okvirima kao i lani, a Grad Zagreb je već tradicijski njegov najveći sponzor. Ove godine ulaz na miting slobodan, a besplatne ulaznice moći će se 8. rujna od 9 sati ujutro podići u Sportskom parku Mladost.


Komentari