GROZNE VIJESTI ZA LJUBITELJE HOKEJA! KHL Medvešćak neće nastupati na EBEL-u

hrhokej.net

KHL Medveščak Zagreb neće sudjelovati u kvalifikacijskoj rundi Erste Bank Eishockey Lige 2018./2019. nakon zajedničke odluke kluba i lige. Ova odluka uslijedila je nakon sjednice Glavne skupštine Lige u Salzburgu, stoji u priopćenju objavljenom na službenim stranicama kluba.

“Nekoliko čimbenika dovelo je do ove odluke; dostupnost Doma Sportova, koji ne bi bio dostupan za drugu polovicu kvalifikacijskog kruga, što je još više otežalo planiranje odigravanja domaćih utakmica. Situacija sa igračima je također bila faktor koji je bio važan pri donošenju odluke”, navodi se u priopćenju.

“Zajedničkom odlukom Kluba i Lige, odlučeno je da je u redu za sve uključene ako KHL Medveščak Zagreb ne sudjeluje u kvalifikacijskoj rundi za doigravanje”, zaključak je priopćenja u kojem KHL Medveščak Zagreb “zahvaljuje svojim navijačima na podršci koju su ove sezone pružili u EBEL Ligi te za podršku momčadi kroz teško razdoblje proteklih nekoliko mjeseci”.

“Navijači su pokazali svoju ljubav prema hokeju i momčadi na nevjerojatan način i Klub im na tome neizmjerno zahvaljuje”, kaže se u priopćenju.

KHL Medveščak je također objavio da će svoju posljednju domaću utakmicu u EBEL sezoni 2018./2019. odigrati u nedjelju, 3.veljače u Domu sportova protiv Orla iz Znojma, a u petak, 1. veljače, gostuje u Linzu.

Hokejaši Medveščaka poraženi su sinoć sa 13-0 (5-0, 3-0, 5-0) na gostovanju kod Red Bulla u zaostaloj utakmici 23. kola EBEL-a.

Medveščaku je to bio 24. uzastopni poraz, a ukupno 36. u ovoj sezoni u kojoj se opraštaju od igranja u EBEL-u. Zagrebačka momčad je sa 21 bodom na dnu ljestvice.


Komentari