(FOTO) Zagreb Patriotsi svladali Greenhornse, a zatim oduševili rođendanskom ‘fotkom’

foto: Robert Šćapec

U posljednjem kolu HLAN-a, momčad Zagreb Patriotsa kod kuće je svladala Bjelovar Greenhornse 6-0. 

Rana kiša već tijekom priprema za utakmicu na terenu NK Podsuseda nagovijestila je vremensku prognozu do kraja dana. Obje ekipe igru su započele osvajanjem yardi trčanjem te su time bili pomicani lanci. U tome se bolja pokazala ekipa Patriotsa, koji su nekoliko puta zaprijetili end zoni Greenhornsa. No, s obzirom na vremenske prilike, obje ekipe su često gubile loptu, posjed lopte se često mijenjao sve dok nije došlo do prve promjene rezultata.

Pred kraj zadnje četvrtine, run playom Zagreb Patriotsa, RB Karlo Berc postigao je touchdown. Pokušaj za 1 bod nakon touchdowna bio je neuspješan. Preostalo vrijeme nije bilo dovoljno za odgovor Greenhornsa. Rezultat je ostao 6-0.

Dečki iz obje ekipe odlučili su se na jednu divnu gestu te djevojci svog igrača, Matije Berca, natpisom poželjeli sretan rođendan.

“Utakmica je bila naporna i vremenski „kratka“ zbog svih run pokušaja. Respekt moramo iskazati momčadi iz Bjelovara na korektnoj i jakoj utakmici. S ovom pobjedom Patriotsi su osigurali mjesto u polufinalu protiv momčadi Split Seawolvesa. Za pripremu imamo samo tjedan dana, već sljedeći vikend idemo na gostavanje u Split, gdje tražimo ulazak u finale HLAN-a”, kazali su nam iz kluba.

foto: Robert Šćapec
foto: Robert Šćapec
foto: Robert Šćapec
foto: Robert Šćapec
foto: Robert Šćapec
foto: Robert Šćapec


Komentari