Evo što vas čeka na KULTNOJ NOĆNOJ UTRCI ‘CENER’

Utrka počinje 7. studenog u 19 sati u parku Zrinjevac, a trči se 6 krugova ukupne duljine 10 kilometara.

Tik-tak, četvrta po redu kultna zagrebačka noćna utrka, Cener, broji sitno do početka. I ove godine u sklopu Mjeseca borbe protiv ovisnosti, u organizaciji Društva športske rekreacije Aktivan život, u suradnji s Gradskim uredom za zdravstvo, organizira noćnu uličnu utrku “Zagrebački noćni cener”. Utrkom se želi istaknuti kako je bavljenje rekreativnim sportom jedan od najboljih načina prevencije svih obila ovinosti.

Utrka počinje 7. studenog u 19 sati u parku Zrinjevac, a trči se 6 krugova ukupne duljine 10 kilometara. Startna lista nažalost već je popunjena i to samo šest dana nakon otvaranja prijava, pa će svi novi sudionici morati pričekati sljedeću godinu. No, organizatori Cenera pobrinuli su se za niz popratnih događaja za sudionike i promatrače.

Za sve željne dobrog navijanja pripremljena je radionica transparenata pa će svoje favorite gledatelji moći ispratiti unikatnim natpisima podrške. Za sve one koji neće moći osobno prisustvovati ovome događaju, pripremljen je i web streaming u periodu od 18 sati do 20 i 45, a poveznicu možete pronaći na portalu trčanje.hr.


Trkačima je osigurana i masaža nakon utrke, a za dobru atmosferu pobrinut će se navijačka ekipa na Zagreb runner cheering pointu, a prema tradiciji tu će biti i gajdaš, s iznenađenjem u pratnji.

Na cilju će trkače dočekati medalje, mandarine i mjesto na kojem će moći svoj startni broj prisloniti uz čitat i odmah saznati ostvareno vrijeme utrke i poredak.

Komentari

loading...
-->