EMOTIVNI DUVNJAK IMA PORUKU ZA SVOG PRIJATELJA MANDŽUKIĆA: ‘Vi ste nam pokazali put’

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Hrvatska je prošla u drugi krug Svjetskog prvenstva i to sa svih pet pobjeda u svojoj skupini te je prenijela maksimalna četiri boda.

“Mi možemo još i bolje, postigli smo samo 23 gola, ali to je bilo dijelom i zbog naše taktike”, kazao je kapetan hrvatske rukometne reprezentacije Domagoj Duvnjak nakon pobjede nad Španjolskom.

“Devetnaest golova smo primili od europskog prvaka i to govori sve. Dobro, zabili smo i samo 23, ali to je bila naša taktika, igrali smo smireno i nismo radili gluposti. Pohvalio bih zbilja svakog igrača ponaosob, igrali timski i igrali smo pametno, a nosila nas je ova predivna publika. Stvarno je izgledalo kao da smo igrali doma. Da nam je netko rekao da ćemo otići iz Muenchena sa svih pet pobjeda, strašno”, kazao je Duvnjak, kazavši o sljedećem protivniku kratko.

“Brazil je jedna vrlo nezgodna ekipa. No, i kad ih pobijedimo imat ćemo šest bodova. Treba nam još”.

Poslao je i poruku Mariju Mandžukiću, koji im se javio putem Instagrama uoči utakmice s porukom podrške.

“Sretan sam. To dokazuje koliko se mi sportaši međusobno cijenimo i koliko sport ujedinjuje. Zahvaljujem mu, pokazali su nam kako se igra na Svjetskom prvenstvu. Ma fenomenalno, ja se nadam da ćemo i mi nekako isto napraviti”, veli Duvnjak.


Komentari