EMOTIVNI BANDIĆ: Mlade Dinamovce obasuo komplimentima

Screenshot: Facebook

Gradonačelnik Modrima uputio prekrasnu čestitku.

U povodu pobjede nad Anderlechtom i prolaska u četvrtfinale Lige prvaka mladih, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić uputio je čestitku igračima, treneru i stručnom stožeru nogometnog kluba Dinamo:

“Bravo Plavi,

Čestitam vam na veličanstvenoj pobjedi i plasmanu u četvrtfinale Lige prvaka. Ponovno ste nas oduševili i dokazali kako imamo jednu od najboljih mladih generacija u povijesti Dinama.

Svladali ste odličnog protivnika, veliki klub i sjajnu školu nogometa te time pokazali kako se naš Klub i naš Grad imaju čime ponositi. Gledajući zgoditke sa utakmice vidjeli smo vašu veliku želju, strast, hrabrost, te izuzetan talent i kvalitetu koju posjedujete, no samo najbolji te osobine znaju pretvarati u pobjede, a vi ste svakako u tom društvu.

A nakon tri utakmice na Hitrecu, zaslužili ste da Barcelonu, jednog od dva dosadašnja pobjednika ovog natjecanja, ugostimo na velikoj pozornici i da im priredimo atmosferu kakvu Maksimir prirediti zna. Stoga, još jednom vam čestitam na ovom uspjehu, no previše vremena za slavlje nema jer od danas se, svi zajedno, počinjemo pripremati za veliku predstavu i za dolazak najboljeg kluba današnjice, a na vama je samo da im pokažete kakav se nogomet igra u Zagrebu.”


Komentari