‘Driftanje’ i seksi djevojke u Mičevcu (VIDEO)

facebook/Adria Drift Series

Mičevec, malo selo pokraj zračne luke Zagreb, u nedjelju 14. lipnja bit će domaćin velikog automobilističkog spektakla u “driftu”!

Treća je to postaja regionalnog “Adria Drift” natjecanja nakon Krškog i Čačka, na kojima je nazočilo više od pet tisuća posjetitelja.

Drift je atraktivno natjecanje na posebno osmišljenom i zatvorenom poligonu. Cilj je što više moguće zanositi zadnji kraj automobila, stvarajući pri tome gumama što veću i gušću dim zavjesu.

Pored drifta u Mičevcu će se održati i natjecanje u “vizualnom tuningu” vozila pod nazivom „Show’n’Shine“, a predviđen je i bogat popratni sadržaj. Posjetitelje očekuju doživljaj vožnje u drift taxiju, kaskaderske vještine u “stunt showu”, bogate tombole, glazbeni program i naravno, neizostavne Adria Drift Series hostese.

“Potrudili smo se osigurati zanimljive popratne sadržaje tako da ni u jednom trenutku gledateljima neće biti dosadno. Cilj organizacije je omogućiti afirmaciju najboljim natjecateljima iz svake od zemalja sudionica unutar jedinstvene organizacije i odgovoriti na često postavljano pitanje – Tko je najbolji drifter u regiji?”, kazao je event manager za Hrvatsku Kristijan Semulić.

Program počinje u 10 sati u ORYX Centru za sigurnu vožnju u naselju Mičevec.


Komentari