CRO COP: ‘U jednom klinču dok sam ga držao na ogradi, lik me ugrize za prst!’

Nakon poraza od Mirka Filipovića, njegov protivnik Roy Nelson više se puta javljao. Najprije je tvrdio kako je pobjednik zapravo on, da su ga suci pokrali, a onda je promijenio mišljenje pa je na svom Instagram profilu najprije čestitao Cro Copu, a onda je rekao da je s Mirkom već dogovorio novi revanš.

Cro Cop se tek sinoć javio, i to preko svog Facebook profila.

”Hvala na porukama koje ste mi slali uoči i nakon meča, od srca hvala. Borbu ste vidjeli i neću ju previse komentirati. Nelson je tvrd i težak borac za svakoga. Nakon borbe je radio nepotreban cirkus, ali što je tu je. Žalio se na sve i svašta, komisiji je čak prijavio da su mi noge bile skliske, pa su došli za mnom u svlačionicu predstavnici Atletske komisije i pregledali m iako sam od ulaska u arenu do kraja borbe uz sebe neprekidno imao predstavnika Atletske komisije koji je doslovno išao u wc za mnom. Bio sam detaljno pregledan uoči izlaska u borilište, ali su se i oni smijali.

Jedan od njih je rekao: ‘Ma, Nelson je takav, stalno cirkusi s njim.’ Na jednoj priredbi nas hvali da smo najbolji na svijetu, a na drugoj priča da smo najgore smeće. Nakon toga je Nelson prijetio okolo i to čak da će donijeti oružje, ne znam kome je to bilo upućeno, ali je stigla policija i pretražila mu sobu. Nema zajebancije s policijom ovdje. Nakon svega mi je ipak poslao poruku i čestitao na pobjedi i zatražio je novu borbu. Odgovorio sam mu ‘zašto ne’, ali to nije do mene, a nisam siguran u njegov status u Bellatoru nakon svega ovog.

I još nešto, u ovom meču se dogodila najbizarnija stvar u mojoj karijeri. U jednom klinču dok sam ga držao na ogradi lik me ugrize za prst! Zagriz je bio preko gume za zube što je naravno ublažilo jačinu ugriza, ali da i to nekome može pasti na pamet nisam znao do sinoć.”


Komentari