CRO COP OSTAJE SUSPENDIRAN jer je sam priznao korištenje zabranjene supstance

Facebook

”Što reći? Hvala svima na podršci i na povjerenju kod izbijanja “doping afere”, napisao je Filipović putem Facebooka.

Hrvatski borac Mirko Filipović putem Facebooka prokomentirao je ”doping aferu”.

”Što reći? Hvala svima na podršci i na povjerenju kod izbijanja “doping afere”. Čist sam kao suza, a to je potvrdio nalaz

Screenshot from 2016-01-09 22:35:46

Mirko je od Američke antidopinške agencije, kako ekskluzivno saznaje Večernji list dobio mail u kojem je stajalo kako mu nisu pronašli niti jednu zabranjenu supstanciju.

“Odmah sam tvrdio da sam čist i da tu nema govora o dopingu, no svi mediji su me razapeli bez ikakvih dokaza i s neskrivenim guštom. Na one koji su likovali i naslađivali se mojom mukom neću trošiti riječi, kao i na neke borce u pokušaju koji su se javljali na društvenim mrežama i svoje misli i kritike na moj račun dijelili sa svima”.

Podsjetimo, Cro Cop se trebao boriti protiv Anthonyja Hamiltona. Uzeo je hormon rasta nakon što je dulje vrijeme vukao ozlijedu ramena. Nakon toga je objavio kraj karijere. Mirko je nakon testiranja priznao što je napravio. Ali iako se već umirovio, Američka antidopinška agencija suspendirala ga je zbog kršenja antidopinških pravila na dvije godine.

Mirko se ipak ne vraća na UFC u Zagrebu jer je sam priznao korištenje zabranjene supstance

Američka antidopinška agencija Mirku će skinuti suspenziju ako službeno bude oslobođen svake sumnje.

“Neovisno o tome je li Filipović aktivno koristio zabranjenu supstancu u vrijeme testiranja, priznao je njihovo korištenje, pokušaj i posjedovanje ljudskog hormona rasta, što je i dalje kršenje UFC-ove anti-dopinške politike”, poručila je glasnogovornica antidopinške agencije.


Komentari