ČILIĆ: ‘Sezona snova bila bi ako osvojim sljedeća tri Grand Slama’

Foto: Facebook/Marin Čilić

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić trenutačno se nalazi u Monte Carlu gdje će sudjelovati na novom ATP turniru iz serije Masters 1000.

Ove sezone mu i ne ide najbolje, ima problema s ozljedama i ritmom, ali u Monte Carlu pokušati odigrati najbolji tenis u zadnjih nekoliko tjedana. Sve u svrhu sprječavanja novog pada na rang-ljestvici. Ispao je iz kruga najboljih 10 na svijetu i sada je na 11. poziciji.

“Imao sam problema s koljenom. Zapravo, na kraju sezone sam išao na neke terapije, a kada sam došao u Australiju, problem se ponovno pojavio. U Dubaiju, Indian Wellsu i Miamiju sam se osjećao vrlo dobro, ali nisam bio na svom najvišem nivou. U posljednja dva tjedna sam trenirao bez ikakvih problema”, rekao je Čilić pa nastavio:

“Vjerujem da će igrači koji su inače dobri na zemlji biti dobri i sada. Više je mladih igrača koji napreduju, koji su sve bolji, ali to je normalno.”

Čilić se našalio s novinarima.

“Sezona snova? Da osvojim sljedeća tri Grand Slama. Šalu na stranu, pokušat ću sve da budem najbolji što mogu na svakom turniru. Bilo bi sjajno kada bih se ponovo izborio za Završni turnir. Nisam počeo na pravi način, nadam se da će se to promijeniti.”


Komentari