BRUTALNO IZVRIJEĐAO CRO COPA: Bahati Wanderlei Silva pred tisućama ljudi ocrnio Mirka (VIDEO/FOTO)

Je li ovo dio predstave, glume, ‘trash talka’ ili Silva ima silnu želju proživjeti 2006. godinu još jednom, saznat ćemo uskoro.

Po tko zna koji put Mirko ‘Cro Cop’ Filipović, vraća se borbama. Mirovina mu očito ne godi baš toliko, a kako i bi kada je u još uvijek u vrhunskoj tjelesnoj formi, to je kao da imate parkiran Ferrari u garaži i ne vozite ga. Logično je zapravo bilo za očekivati kako će se Mirko vratiti borbama, ali to je kod nekih boraca izazvalo i bijes.

Naime, legendarni borac Wanderlei Silva (40) poslao je preko svojeg Facebook profila, opasnu, gotovo uvredljivu poruku Mirku Filipoviću. “Vratio sam se, dolazim. Uskoro ću ponovo u ring”, započeo je kratkom najavom svojim obožavateljima, nakon što se susreo s Mirkom u backstageu na predstavljanju u Rizinu.

Potom su krenule bahate i bezobrazne prijetnje. “Ne volim ovog tipa, nitko ga ne voli. Nabit ću mu šaku u lice, nokautirati ću ga“, napisao je Wanderlei ‘Mad Dog’ Silva, pod fotografiju na kojoj pozira s Mirkom.

Što je Silvi prolazilo kroz glavu dok je to pisao, to samo on zna. Je li ovo dio predstave, glume, ‘trash talka’ ili Silva ima silnu želju proživjeti 2006. godinu još jednom saznat ćemo uskoro. Podsjetimo, te 2006. godine, Mirko je poslao Silvu ‘na spavanje’ u prvoj rundi, lijevim ‘high-kickom’ u glavu.

Komentari