Boysi odali počast Draženu (VIDEO)

Josip Vuković

Futsal Dinamo je još u prethodnom kolu izborio ulazak u Prvu hrvatsku malonogometnu ligu, a mnoštvo navijača okupilo se kako bi na posljednoj utakmici sezone proslavili naslov jedinog zagrebačkog kluba s kojim se trenutno mogu poistovjetiti. 

Prije utakmice Boysi su se prisjetili jednog od najvećih hrvatskih legendi, Dražena Petrovića. Ispod Ciboninog tornja odjekivalo je “Jedan je Petrović Dražen…”

Velika skupina navijača nakon toga se u povorci uputila prema Domu sportova kako bi pružili podršku svojoj momčadi. Glasna pjesma kroz čitavu utakmicu urodila je plodom, Dinamo je ostao neporažen u doigravanju s maksimalnim brojem bodova. Završilo je 4:2.

Na samoj utakmici posljednjeg kola doigravanja za Prvu ligu između Dinama i Potpićana i kapetan Plavih Matija Đulvat također je odao počast pokojnom Draženu. Nakon pogotka za 2:0 je skinuo Dinamov dres ispod kojeg je bio onaj Cibonin, točnije umirovljena Draženova desetka. Hvalevrijednim potezom zaradio je žuti karton i izazvao opće oduševljenje publike…

Nisu istinski “sportski romantičari” zaboravili niti svojeg omiljenog trenera Josipa Kužu. “Jesam li veći kockar ja, koji sam prokockao vlastiti novac ili neki koji su prokockali svetinju, osmjeh djece i radost navijača?” Riječi su to trenera koji je svojim emotivnim pristupom i razumijevanjem za navijače zauvijek ušao u srca Dinamovaca.

Nakon utakmice igrači su se pridružili svojim vjernim i strastvenim navijačima u proslavi titule dugo u noć…


Komentari