Boksači Sesveta izjednačeni s Bavarcima

boks-sesvete.hr

Boksački klub Sesvete u Bavarskoj se odlično nosio sa dugogodišnjim bundesligašima…

U Würzburgu su protiv istoimenog boksačkog kluba Sesvećani nastupili u pojačanom sastavu, a prva je u ring ušla seniorka Maja Šarić iz “BK Kralj Tomislav”. Nakon dobro otvorenog meča, krajem druge runde Maja je počela gubiti snagu i ritam te je nakon četiri runde pobjeda otišla na stranu Katrin Huhn.

Izgubljen bod iz prvog meča nadoknadio je u sljedećoj borbi Matej Šimec, inače pojačanje iz Metalca. Jakim tempom slomio je Miralija Sirozehva i poravnao na 1:1.

U juniorskom uzrastu nastupio je Sesvećanin Ivan Šegrt i unatoč hrabroj borbi nije uspio svladati Njemca Dezela te je time Würzburg prešao u vodstvo. Nedugo zatim iskusni Stipan Prtenjača pobjedom je izjednačio rezultat.

Mislav Kovačević nije imao snage dovesti meč do kraja te je izgubio prekidom u drugoj rundi, međutim odmah zatim bodove je vratio najbolji hrvatski srednjaš Luka Plantić koji je slavio u borbi jakog tempa i teških udaraca protiv Andreja Merzlyakova.

Mihael Jugović bio je manje uspješan sa Zelimhanovom, ali je zato pojačanje iz BiH, Dušan Valetić vratio bodove Sesvetama pobjedom protiv Andreja Davidovića.

Superteškaš Marin Mindoljević u meču večeri suprotstavio se dugogodišnjem reprezentativcu i bundesligašu Anatoliju Popu i unatoč tome što je Anatolij bio čak dvaput dobrano uzdrman, suci su odlučili u korist domaćina 2:1.


Komentari