OSTAJE LI TVORAC MODROG USPJEHA? Dinamo je svom treneru ponudio unosan ugovor, a sad…

Pred nogometašima Dinama subotnji je susret u sklopu 31. kola HNL-a protiv Osijeka u Gradskom vrtu. Isti suparnici ogledali su se i utorak na Maksimiru. Ondje je modri sastav pobjedom od 2:0 prošao u veliko finale nacionalnog kupa. Iako je i matematički momčad Nenada Bjelice osigurala naslov prvaka, obaveze do kraja prvenstva moraju se ispuniti.

Baš zato trener Dinama nije htio previše govoriti o svojoj budućnosti na klupi. Ponude izvana postoje, interes za čovjekom koji je Zagrepčane prvi put nakon gotovo pola stoljeća uveo u “europsko proljeće” vrlo je velik. Još veći ako se zna da on s Dinamom ima ugovor do ljeta 2020. godine.

Dnevne novine 24 sata doznale su da je Bjelici ponuđen novi ugovor koji jamči produljenje suradnje do ljeta 2021. Treneri nisu kao igrači, za njih nema ponuda od “nula kuna” u zadnjoj godini ugovora, ali opet… Drugačije je kad piše godina dana više, da se malo i riječima poigramo.

Bjelica će, kako se saznaje, odluku o tome hoće li i sljedeće (dvije) sezone ostati trener Dinama donijeti za nekoliko dana. Već je najavio da će nakon prvenstvenog ogleda s Osijekom svojim igračima dati dva slobodna dana pa bi eventualni potpis na novi “papir” mogao staviti oko ponedjeljka, utorka…

Vidjet ćemo…


Komentari

loading...