OPET ĆE SVE ‘GORJETI’ ZBOG DINAMA: Sjajne vijesti prije velike utakmice, ulaznice su ‘planule’!

Foto: Zagreb.info

Dinamo u Ligi prvaka ima snažnu podršku s tribina, a bit će tako i u utorak navečer u petom kolu u skupini, protiv Milana na Maksimiru.

Kako je objavljeno na stranici zagrebačkih Plavih, sve ulaznice za dolazak na Maksimir rasprodane su danas poslijepodne, što najavljuje da će za dva dana biti sjajna atmosfera u kasnom večernjem terminu, s početkom susreta u 21 sat. ‘

Foto: Zagreb.info

Ovim putem obavještavamo navijače o tome da su za utakmicu 5. kola UEFA Lige prvaka Dinamo – Milan na stadionu Maksimir u nedjelju oko 15:30 sati rasprodane ulaznice za sve tribine!’, objavio je klub, dodajući i važnu napomenu. ‘Sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime te nisu prenosive. Na ulazima u stadion bit će kontrola ulaznica i osobnih dokumenata. Nema mogućnosti promjene osobnih podataka na kupljenim ulaznicama, a također nije moguće dobiti povrat novca za kupljene ulaznice’, stoji u objavi Dinama.

Utakmica visokog rizika

Kako je objavljeno ranije ‘sudar’ Dinama i Milana na Maksimiru bit će utakmica visokog rizika, zbog čega su stigle informacije koje idu uz takve sportske priredbe.

Nakon što se krene s centra, u prvom planu bit će teren, a tu će biti i sjajna atmosfera s tribina.

Objavljen sudac utakmice

Poznat je i sudac ovog europskog susreta u Zagrebu. Bit će to Poljak Szymon Marciniak, 41-godišnjak kojeg Dinamov trener Ante Čačić pamti iz jedne utakmice na Maksimiru dok je Čačić bio izbornik hrvatske reprezentacije.

Poljski sudac imao je glavnu riječ sa zviždaljkom u rujnu 2016. u utakmici Hrvatska – Turska u kvalifikacijama za SP 2018. godine. Taj susret bio je završen s 1:1 nakon što je za Hrvatsku zabio Ivan Rakitić, a za Tursku je strijelac bio Hakan Calhanoglu.


Komentari