OPASNO UPOZORENJE NAVIJAČA DINAMA! Boysi zagrmili na upravu nakon povratka Mamića

Foto: GNK Dinamo

Povratak Zorana Mamića u Dinamo izazvao je burne reakcije kod velikog dijela članova i navijača kluba. Zbog Mamića, koji je preuzeo funkciju sportskog direktora iako je nepravomoćno osuđen na četiri i pol godine zatvora za nezakonito izvlačenje novca iz tog istog kluba i protiv njega je potvrđena druga, još gora, optužnica, oglasili su se i Bad Blue Boysi.

“Vezano za najaktualnije događaje u Dinamu, Dinamov Sjever još jednom naglašava: stavovi i zahtjevi navijačke skupine Bad Blue Boys po pitanju upravljanja nogometnim klubom Dinamo kao i o pojedincima koji su trenutno na službenim i neslužbenim funkcijama u njemu već su odavno poznati i tu kompromisa nema.

Bad Blue Boysi podupiru i slijede djelovanje nekadašnje građanske inicijative Zajedno za Dinamo i aktualne udruge članova Dinama – Dinamo to smo mi.

Iz tog razloga supotpisujemo sve stavove i zaključke priopćenja DTSM-a i najavljujemo da ćemo djelovati u cilju što bržeg rješenja ove mučne agonije s kojom se suočavamo već više od desetljeća bez obzira na to što je u netom završenoj sezoni naša tribina iz naših razloga i našom odlukom bila usredotočena isključivo na pružanje podrške Dinamu na terenu.

O svim odlukama, planovima i daljnjim akcijama naši će članovi biti pravovremeno obaviješteni.

Trenutnoj kompromitiranoj i u potpunosti diskreditiranoj upravljačkoj garnituri u klubu poručujemo da broje zadnje dane”, poručuju Boysi.


Komentari