OPASAN PROTIVNIK: PPD Zagreb borit će se s moćnim Metalurgom

PPD Zagreb

Najavljena je utakmica protiv Makedonaca.

Rukometaše Prvog plinarskog društva Zagreb čeka dvoboj 15. kola SEHA Gazprom lige u kojemu će najbolji hrvatski rukometaši u srijedu 08. veljače u Skopju gostovati kod makedonskog viceprvaka Metalurga.

Pečetak dvoboja zakazan je u 17.45, a izravan prijenos biti će na Arena Sportu 1.

Put u Skopje i utakmicu s Metalurgom najavili su trener Silvijo Ivandija i rukometaš Stipe Mandalinić. 


“Igramo protiv jako dobrog protivnika. Stanje na tablici ne oslikava njihovu pravu vrijednost, jer oni su svega dva puta ove sezone lagano poraženi dok su u svim ostalim utakmicama skupo prodali kožu. Mislim da je svima poznato kakav je Lino Červar strateg i sigurno da nas očekuje jedna jako teška utakmica.

Mi smo u dosadašnjem dijelu sezone pokazali određene manjkavosti kada je u pitanju gostujući nastup, ali očekujem i nadam se da ćemo pružiti jednu dobru igru i da ćemo ostvariti pozitivan rezultat. Što se tiče zdravstvenog stanja treba spomenuti kako nam je mladog Lovru Jotića nešto ukočilo u leđima čim se vratio sa Svjetskog prvenstva, a evo jutros nam je i Šebetić zbog boli u koljenu otišao na pregled pa još ne znamo možemo li sutra na njega računati”, kazao je u najavi utakmice trener PPD Zagreba Silvio Ivandija.

“Mislim da smo se dobro spremili za utakmicu s Metalurgom. Gledali smo dosta njihovih videa, analizirali smo ih i mislim da spremni putujemo u Skopje. Svjesni smo važnosti ove utakmice i znamo da moramo uzeti bodove, ali nipošto ne podcjenjujemo Metalurg koji na domaćem terenu igra odlično.

Poznati su po dugim napadima i kao što vidimo u zadnje vrijeme često koriste varijantu sa sedam igrača što znači da ćemo mi morati biti izuzetno pokretljivi u obrani. Mi smo imali čak desetoricu igrača na Svjetskom prvenstvu što do sada nije bio slučaj, ali koliko vidim na treninzima dobro smo se svi oporavili od tih napora i spremni ulazimo u nastavak sezone”, poručio je lijevi vanjski PPD Zagreba Stipe Mandalinić.

Komentari