‘Ona nažalost nije tu, ali bi bila ponosna’ Goran Ivanišević na rubu suza otkrio koga je izostavio u govoru

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Naš slavni tenisač Goran Ivanišević prvi je Hrvat koji se upisao u Tenisku kuću slavnih. Splićanin nije mogao suspregnuti suze kada je prilikom davanja intervjua za Novu TV, govorio o svojoj sestri.

“Isplatilo se čekati, ovdje moj teniski put završava. Krenuo je prije 42 godine iz Splita. Bilo je tu dosta emocija, govor sam promijenio tristo puta, nisam želio nikoga izostaviti. Na kraju jesam jer bih se najvjerojatnije rasplakao, a to je moja sestra koja, nažalost, nije tu, ali eto…”, drhtavim glasom je rekao hrvatski osvajač Wimbledona i dodao kako je siguran da bi njegova sestra bila ponosna na njega.

“Mislim da bi ona bila ponosna na mene. Na sve što sam napravio, da me gleda tu, ali sve u svemu nasmijao sam ljude, bilo je dobro. Tek kad dođeš ovdje, shvatiš što si napravio. Koliko je ovo sve nabijeno emocijama, ovaj muzej, ovi ljudi koji su stvorili tenis, promijenili povijest tenisa”, zaključio je Ivanišević.

Njegova sestra Srđana preminula je prije dvije godine, nakon duge i teške bolesti. Sa samo 22 godine, dijagnosticirana joj je leukemija. Kada je saznao za sestrinu bolest, Goran se spremao za natjecanje u Australiji. Tada je sav osvojen novac dao za njeno liječenje. Bolest je, nažalost, s godinama bivala sve jača, a Srđana je preminula nakon operacije u Zagrebu u 53. godini.

Komentari