‘ON JE PREVARANT I KUKAVICA’ Filip Hrgović je jako ljut: ‘Razočarao je cijeli svijet sa svojim potezom’

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Pred sam datum susreta, našem najboljem boksaču Filipu Hrgoviću otkazana je borba s Michaelom Hunterom. Hunter se jednostavno povukao, a Hrgović mu nije ostao dužan.

“Budući da se situacija oko moje borbe zakomplicirala, htio sam vas obavijestiti o trenutnom stanju. Krivac za sve je Amerikanac Michael Hunter, koji je na dan potpisa ugovora se prestao javljati i povukao se iz borbe. Dakle učinio je to nakon tromjesečnih pregovora i mojih krvavih priprema. Čovjek je prevarant i kukavica i razočarao je cijeli boksači svijet sa svojim potezom”, poručuje Hrgović pa dodaje:

“Trenutačno moj tim i IBF rade na tome da se odredi moj sljedeći protivnik. Svi najbolji IBF borci će dobiti poziv. Ne bih o imenima, ali već puno njih je taj poziv odbilo. Tako da, čekamo sljedećeg najhrabrijeg koji će prihvatiti ponudu i krećemo u pregovore da bi odredili datum i mjesto borbe. Nadam se da će to biti brzo i da ćete me brzo ponovno vidjeti u ringu. Hvala na podršci i strpljenju”, otkriva boksač.

Amerikanac je prije dva tjedna rekao kako se i dalje želi boriti protiv Hrgovića.

“No, ako gledamo s poslovne strane, Triller mi je dao nešto što jednostavno nisam mogao odbiti. Mi smo se pripremali za Hrgovića i to je jedno vrijeme bio moj jedini fokus. Opet, ako pričamo o poslu, svi nas gledaju drugačije ako napravimo dobar poslovni potez. S druge strane, takvih kritika nema ako promotori povuku loš potez”, objasnio je Hunter.


Komentari