OLMO VEĆ ODUŠEVLJLAVA U LEIPZIGU: Trener novinama rekao da je Španjolac pravi

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Nije prošlo nekoliko dana, a već iz Njemačke stižu vijesti o sjajnom dojmu kojeg Olmo ostavlja na treninzima RB Leipziga. Dani Olmo prešao je u Leipzig za 18 milijuna eura u transferu čija vrijednost uz bonuse može porasti za nekoliko desetaka milijuna eura. Potpisao je ugovor na četiri godine i sam kaže kako je Bundesliga najbolja liga za nastavak njegove karijere.

“Olmo će nam uistinu biti pojačanje, vidim d a se dobrosnašao i adaptirao”, rekao je Julian Nagelsmann, trener RB Leipziga koji je imao prigodnu konferenciju za novinare.

Jer, u petak RB Leipzig igra prvenstvenu utakmicu protiv Borussie Moenchengladbach. RB je vodeći na ljestvici Bundeslige, s četiri boda ispred minhenskog Bayerna. Nakon uobičajenih superlativa o suparniku Nagelsmann je bio upitan kako vidi formu Olma, te hoće li on zaista biti pravo pojačanje za ovaj klub s velikim ambicijama:

“Olmo me već uspio impresionirati. Naravno, mora se naviknuti na puno toga, puno je informacija koje mora probaviti, ali zasad pokazuje da je spreman na sve izazove. S njime ćemo dobiti novu dimenziju u napadu”, rekao je Nagelsmann.

 


Komentari