OLMO OSJETIO CRO COPOVU SNAGU: Veliki izazov za bivšeg dinamovca, ‘počeo je trenirati s nama’

Foto: Instagram/Dani Olmo

Dani Olmo uskoro će ponovno biti u akciji s loptom u dresu RB Leipziga, a prije povratka u Njemačku, nekadašnji veliki Dinamov adut uživa u Hrvatskoj.

Dok traje odmor, u Zagrebu nije bilo samo uživanja za španjolskog reprezentativca. Olmo se bacio i na ozbiljni posao u dvorani, a partner mu je bio Mirko Filipović, s lekcijom koja je Španjolcu stigla od legendarnog Cro Copa.

“Učim od najboljih”, napisao je Olmo u objavi na svojem profilu na Instagramu, sa serijom fotografija s Cro Copom i s njegovom ekipom, uključujući i fotografiju na kojoj je bivši dinamovac na podu, sa slikom koja sugerira da je borba bila jako teška. No, bilo je tu i osmijeha i dobre atmosfere, čega također ne nedostaje dok se radi s hrvatskom borilačkom legendom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dani Olmo (@daniolmo7)

Pale i zvučne riječi

Atmosferu s treninga s Olmom približili su i drugi. Ono što se zbivalo u dvorani približio je Stipe Drviš, proslavljeni nekadašnji hrvatski boksač, koji je uz prikaz kako Cro Cop nosi Olma po strunjačama u svojim pričama na Instagramu donio i riječi koje se mogu čuti, sa šaljivim tonom koji približava kakvi su ‘planovi’ španjolskog nogometnog reprezentativca.

“Gotovo je, gospodin Olmo završava karijeru. Počeo je trenirati s nama”, čuje se na snimci.

Uskoro ponovno u Njemačkoj

Borilačka epizoda koju je Olmo prošao trenirajući s hrvatskom legendom je ipak samo privremena. Uskoro slijedi povratak na nogometne terene i izazovi u momčadi RB Leipziga, u kojoj španjolski reprezentativac, među ostalima, igra i s Joškom Gvardiolom, još jednim nekadašnjim dinamovcem.

Njemački klub spremat će se za nove izazove u natjecanjima u svojoj zemlji, ali i u Ligi prvaka.


Komentari