OLMO ODLUČAN: ‘Želim napustiti Dinamo’

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Već je stara priča kako Dani Olmo želi iz Dinama. Unatoč činjenici kako su mu ponudili bolji i veći ugovor te da mu nude potencijalnu igru u Ligi Prvaka, mladi Španjolac očito je odlučan u namjeri da napusti Maksimir. Odštetna klauzula je postavljena, no međutim ponuda još uvijek nema. Za španjolsku La Contraportadu je rekao kako mu je potreban novi iskorak u karijeri. Najbolja opcija bi mu bila povratak u Barcelonu, jer mu je La Masija praktički drugi dom.

“Namjera mi je otići iz Dinama. Povratak u Španjolsku bio bi zaista poseban. Vrijeme je za novi korak u karijeri. Ne žalim što sam otišao iz La Masije. Vidjet ćemo što nosi budućnost. Trenutačno ne znam postoji li šansa da se vratim, ali ionako ne želim o tome govoriti iz poštovanja prema drugim zainteresiranim klubovima.”

Zainteresiranih ima, spominju se Tottenham, Barcelona, Atletico Madrid, ali i Real. Olmo ne isključuje nijednu opciju, jer svatko ima pravo poslati svoju ponudu i svaku respektira. Cilj mu je svakako ove sezone igrati Ligu Prvaka. Dinamo je opcija, ali nesigurna, jer moraju proći Ferencvaros te još jedno kolo kako bi osigurali grupnu fazu.

Komentari

loading...