OKUPIO SE PPD ZAGREB! Puno se očekuje ove sezone: ‘Spremni smo na iskorak’

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

PPD Zagreb krenuo je s pripremama za novu sezonu. S puno optimizma i dva zvučna pojačanja Zagreb ove sezone ima velika očekivanja.

“Drago mi je da smo se okupili nakon ljetne stanke i da krećemo s napornim radom ne bismo li se što bolje spremili za novu sezonu. Mislim da imamo dobar sastav i da možemo napraviti rezultatski iskorak u odnosu na prošlu sezonu koja je također bila jako dobra. Ove sezone cilj nam je izboriti plasman u osminu finala EHF Lige prvaka i osvojiti oba domaća trofeja”, rekao je trener Ivica Obrvan.

Zagrebaši će prvi dio priprema odraditi na planini Vlašić u BiH gdje će odigrati i pripremne dvoboje s banjalučkim Borcem. Nakon toga putuju do Novog Sada gdje ih čeka četvrtfinale SEHA lige protiv Vojvodine.

Kapetan optimističan

Na okupljanju su došli svi osim velikog pojačanja Vuka Borozana koji ima koronu. Od ove sezone nema kapetana Davida Mandića koji je otišao u Njemačku, a na njegovo mjesto stigao je legendarni Rus Timur Dibirov.

“Mislim da imamo dobru ekipu, sjajan spoj mladosti i iskustva. Dolaskom Borozana i Dibirova dobili smo kvalitetu i iskustvo osvajanje Lige prvaka i svi se zajedno veselimo početku nove sezone. Naravno, treba prvo odraditi dobre pripreme i staviti se u poziciju da budemo kompetitivni u narednoj sezoni, ali ja vjerujem da možemo biti itekako relevantan faktor u svojoj skupini Lige prvaka”, rekao je novi kapetan Jakov Gojun.


Komentari