NAVIJAČI PORUČUJU HNS-u KAKO IM NEĆE OSTATI DUŽNI: ‘Danas ste napokon uspjeli s*ebati hrvatski sport’

Facebook/Uvijek vjerni - FRIEDRICHSHAFEN
Odluka HNS-a kako na gostovanjima našu reprezentaciju sve do kraja kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2016. godine neće moći pratiti hrvatski navijači, razljutila je i šokirala javnost.
Nakon što je UEFA kaznila HNS zbog kukastog križa na travnjaku poljuda na kvalifikacijskoj utakmici protiv Italije oduzimanjem jednog boda, sa 100 000 eura, dvije utakmice bez publike te zabranom odigravanja utakmica na Poljudu do kraja ovih kvalifikacija, iz HNS-a su odlučili: ”Navijačima više nema mjesta na tribinama!”

Hrvatski nogometni savez poručuje kako im je dužnost učiniti sve kako bi spriječili scenarij u kojemu bi reprezentacija bila izbačena te naglašavaju kako je odluka o izostanku gostujućih navijača donijeta ”nakon pomnog razmatranja svih opcija i odrađenih razgovora s predstavnicima sigurnosnih službi radi utvrđivanja mogućih rizika”.

Međutim, navijači su ogorčeni i bijesni, pitaju se: ”S kojim pravom?” i među mnogobrojnim komentarima koji su preplavili društvene mreže i internet, može se izvući samo jedan zaključak: ”Reprezentacija nije vlasništvo HNS-a!” Drugim riječima, u borbi protiv huliganstva nastradali su, točnije žrtvovani su (točno tako su se izrazili i u HNS-u) navijači koji jedino što su radili na tribina jesu ostavljali svoje srce: glasno navijali, podržavali naše dečke te uživali u jednoj pravoj muškoj večeri/događanju.

>>>  JE LI MATEO KOVAČIĆ POGRIJEŠIO LJUBEĆI REALOV GRB? ‘Dobro da nije potpisao za Zvezdu il Partizan!’

Evo kako se komentira odluka HNS-a:

”Znaci li to da si mi koji imamo karte za Maltu istu mozemo zabiti u dupe?”
”Po tome su onda svi pa i oni normalni i vjerni navijaci zeljni nogometa huligani. Sta se hns u to petlja? To je posao policije i institucija. Zar je tesko provjerit ko radi pizdarije”
 
”Pa evo: nije repka mamicevo i vrbanovicevo vlasnistvo da mogu zabraniti navijacima da ih prate. Mislim da bi institucije na ovaj radikalizam morale reagirati jer dok se ostre na navijacima mamicu i slicnima njihovi ispadi se toleriraju. Mislim da su ovako odlucili jer ih je strah kazni stalo im je samo do para i njihovih guzica”
”Danas su napokon uspjeli sjebati hrvatski nogomet.”
”Sve cemo mi to nadoknaditi na prvoj sljedecoj utakmici”
”Sram vas bilo kako ste nesposobni. Tulipani koji vode hns. Pa nisu navijaci radili sranja na utakmici s italijom nego sacica ljudi. Nismo svi isti nek se obracubaju s takvima nesposobna gamad”
”A to su zabranili jer se boje da ih ne izbace sa eura i da ne ostanu bez eura za svoj djep”
”Pa nije repka njihovo vlasnistvo da mogu hrvatima zabranit da gledaju svoju repku”
Na kraju, iako su iz HNS-a poručili kako se radi se o izuzetno teškoj odluci te kako izražavaju duboko žaljenje zbog svih navijača koji istinski vole reprezentaciju, čini se kako bi ova odluka mogla razljutiti one kojima sukobi bilo kakve vrste nisu bilu ni u peti…


Komentari